rechthoek huisstijl_2

De huisstijl is het gezicht van je organisatie. Je wil hiermee de juiste indruk maken op jouw doelgroep en tegelijkertijd onderscheidend zijn van concurrenten. Deze visuele identiteit gaat verder dan alleen een logo. Denk ook aan elementen als pay-off, kleurgebruik, typografie, lay-out en dergelijke.

Tallies Creation denkt hier graag samen met jou over na en zorgt ervoor dat jij straks een ontwerp in handen hebt waar je mee vooruit kan.LOGO & HUISSTIJL

Jouw bedrijfsidentiteit start bij het ontwerp van een passend logo en/of beeldmerk. Toepassing ervan in diverse media en drukwerk geeft een vertrouwde uitstraling bij je doelgroep.


DRUKWERK 

Al je ontwerpen, zoals visitekaartjes, briefpapier en enveloppen e.d. kan je via Tallies Creation laten verzorgen. Ik maak de bestanden klaar en zorg dat het drukwerk bij jou geleverd wordt.

 


ADVERTEREN

Wil je jouw bedrijf of dienst extra onder de aandacht brengen in de media? Dan ben je bij Tallies Creation aan het juiste adres. Ik zorg voor de juiste uiting en regel het traject van A tot Z.


Wil je meer informatie over de ontwikkeling van jouw huisstijl?