ONTWERP Kaarten

Een bijzondere gelegenheid vraagt om een bijzondere kaart met een persoonlijke touch. Helemaal afgestemd op jouw wensen, met jouw favoriete kleuren en in de stijl die bij jou past. Of je nu op zoek bent naar een geboortekaartje, uitnodiging of een passende afscheidskaart, Tallies Creation neemt je aan de hand tijdens het hele traject van inspiratie tot de realisatie. Altijd gericht op 100% tevredenheid. Alle kaarten worden duurzaam geproduceerd op hoogwaardig milieuvriendelijk papier en bedrukt met biologische inkt.

Op zoek naar een kaart op maat?

Werkproces in het kort

bespreken

creëren

blije klant

EEN BIJZONDER KAARTJE OP MAAT GEMAAKT

Kindje op komst, iets speciaals te vieren of afscheid nemen van een dierbare? Tallies Creation ontwerpt vol passie, met de grootst mogelijke zorg en oog voor detail een bijzonder en persoonlijk geboortekaartje, uitnodiging of afscheidskaart.
Speciaal voor jou, op maat ontworpen.

UNIEKE KADO- & BLOEMENKAARTJES

Een bos bloemen of cadeau wordt nóg feestelijker met een uniek kaartje van Tallies Creation. Speciaal voor bloemisten heeft Tallies Creation displays die je zelf kunt samenstellen met kadokaartjes voor elke gelegenheid.
Wil je deze vrolijke kaartjes ook in jouw winkel? Bekijk alle kaarten op Talliescards.nl

DE LEUKSTE WENS- & ANSICHT­KAARTEN

Op de webshop Talliescards.nl vind je een uitgebreid assortiment van de liefste wens- en ansichtkaarten voor iedereen die een goed bedoeld kaartje kan gebruiken. Wie ga jij verrassen met wat persoonlijke aandacht?
Wil je een overzicht van de beschikbare kaarten ontvangen, een los kaartje of een setje kaarten bestellen?
Bekijk het complete aanbod op Talliescards.nl

Leuk om kennis te maken!

Nieuwsgierig naar wat Tallies Creation voor jou kan betekenen? Laten we dan eens kennismaken.
Stuur me een bericht via het contactformulier of mail naar chantal@talliescreation.nl