WERKWIJZE flyer en folder

Wist je dat de ontvanger van jouw flyer in één oogopslag bepaalt of hij er iets meedoet? Dit moment wil jij dus optimaal benutten. Alleen een ‘mooie’ flyer is niet genoeg. De vertaling van wat je onder de aandacht wilt brengen, wie de ontvanger is en wat je ermee wilt bereiken en hoe je het wilt verspreiden bepaalt het type en uitvoering van de publicatie. Dit komt allemaal aan bod in de briefing.
Tallies Creation helpt je hierbij en bepaalt samen met jou de technische specificaties: het formaat, aantal pagina’s, tekst- en beeldgebruik en verdere wensen voor het ontwerp.

Op zoek naar een flyer, folder of brochure? 

werkproces in het kort

bespreken

creëren

blije klant

IN OVERZICHTELIJKE STAPPEN NAAR JOUW
IDEALE FLYER, FOLDER OF BROCHURE

  • Na ons kennismakingsgesprek gaan we jouw wensen in kaart brengen. Daarvoor gebruiken we een handige digitale vragenlijst die je (nog meer) inzicht geeft in het doel van de publicatie. Deze voorbereiding is belangrijk om jouw wensen en het ontwerp goed op elkaar aan te laten sluiten: technische specificaties, het doel, de doelgroep, tekst & beeldgebruik en de aansluiting met je huisstijl. Alles komt aan bod.
  • Daarna nemen we de ingevulde vragenlijst door om zeker te zijn dat ik jouw wensen goed begrijp. En we maken afspraken over de planning. Dit kan op locatie of via Skype.
  • Met alle input ga ik dan voor je aan de slag. Je ontvangt de proefversies digitaal en op basis van jouw tussentijdse feedback verfijn ik het ontwerp.
  • Vervolgens zet ik de puntjes op de i en ontvang jij het resultaat.
  • Als je wilt, regel ik ook de publicatie. Zo niet, dan ontvang je van mij het pdf-bestand.
  • Elke opdracht is uniek en heeft zijn eigen verhaal, daarom maak ik voor jou graag een offerte op maat.

Leuk om kennis te maken!

Nieuwsgierig naar wat Tallies Creation voor jou
kan betekenen? Laten we dan eens kennismaken.
Stuur me een bericht via het contactformulier
of mail naar chantal@talliescreation.nl