WERKWIJZE LOGO en HUISSTIJL

Samen jouw wensen in kaart brengen
Een goed logo zorgt voor herkenning, verbinding, vertrouwen en de juiste beleving bij je doelgroep.
Tallies Creation helpt jou om je bedrijf optimaal te presenteren. Je branding perfect aan te laten sluiten bij jouw organisatie. Laten zien waar je voor staat, wat je te bieden hebt en aan wie. Het is mijn passie om jouw waardes zó te vertalen dat jij je helemaal herkent in het design en er bovenal blij van wordt. Daarom is het uitvoerig in kaart brengen van jouw wensen en ideeën in een heldere briefing de basis van jouw logo en branding.

Op zoek naar een nieuw logo of huisstijl?

Werkproces in het kort

bespreken

creëren

blije klant

IN OVERZICHTELIJKE STAPPEN NAAR JOUW
IDEALE LOGO & HUISSTIJL

  • Na ons kennismakingsgesprek gaan we jouw wensen in kaart brengen. Daarvoor gebruiken we een handige vragenlijst die je (nog meer) inzicht geeft in jouw business, de slogan, vorm, kleur, concurrentie en voorbeelden die je aanspreken. Alles komt hierin naar voren.
    Deze voorbereiding is erg belangrijk om jouw wensen en mijn ontwerp perfect op elkaar aan te laten sluiten.
  • Dan ga ik voor je aan de slag. Ik ontwerp 3 voorbeelden waarna ik je favoriet uitwerk op basis van jouw feedback.
  • Daarna nemen we samen de ingevulde vragenlijst door om zeker te zijn dat ik je wensen goed begrijp en ik je nog een beetje beter leer kennen. Dit kan op locatie of via skype.
  • Vervolgens zet ik de puntjes op de i en ontvang jij, naast je basislogo in diverse bestandsformaten voor web en drukwerk, een vormvariant, favicon voor je website en eventuele icons. Dit alles zet ik in een overzichtelijke brandsheet met kleurcodes en typografie. Dit is de basis van jouw branding.
  • Wil je verder doorpakken met een eenduidige uitstraling naar jouw doelgroep in al je communicatie uitingen in print en web? Dan denk ik graag met je mee voor het realiseren van jouw complete huisstijl. Van visitekaartjes tot promotiematerialen en social design. Samen onderzoeken we welke middelen voor jouw bedrijf van toepassing zijn.

Leuk om kennis te maken!

Nieuwsgierig naar wat Tallies Creation voor jou
kan betekenen? Laten we dan eens kennismaken.
Stuur me een bericht via het contactformulier
of mail naar chantal@talliescreation.nl