SAMEN JOUW WENSEN IN Kaart BRENGEN

De komst van jouw kindje of de uitnodiging voor dat speciale moment wil je natuurlijk aankondigen in jouw eigen stijl. En bij een afscheidskaart is het belangrijk dat je de dierbare écht herkent in tekst en beeld. Dat helpt in het rouwproces en biedt troost.   

Tallies Creation ontwerpt vol passie, met de grootst mogelijke zorg en oog voor detail een bijzondere en persoonlijke kaart. Het is mijn passie om jouw wensen te vertalen in een persoonlijke kaart waar je helemaal blij van wordt. 

Op zoek naar een kaart op maat?

Werkproces in het kort

bespreken

creëren

blije klant

IN OVERZICHTELIJKE STAPPEN NAAR JOUW
IDEALE KAART OP MAAT

  • We plannen een telefonische afspraak in om wat nader kennis te maken en gaan jouw wensen wat verder in kaart brengen. Daarvoor gebruik ik een handige digitale vragenlijst. Deze voorbereiding is belangrijk om jouw wensen en het ontwerp goed op elkaar aan te laten sluiten: technische specificaties, tekst & beeldgebruik, eventuele toebehoren. Alles komt aan bod.
  • We nemen we de ingevulde vragenlijst door om zeker te zijn dat ik jouw wensen goed begrijp. En we maken afspraken over de planning.
  • Met alle input ga ik dan voor je aan de slag. Je ontvangt de proefversies digitaal en op basis van jouw tussentijdse feedback verfijn ik het ontwerp (2 correctieronden inbegrepen).
  • Vervolgens zet ik de puntjes op de i en na akkoord op het definitieve ontwerp ontvang je een proefdruk. Zo kun je het resultaat beter beoordelen. Ik ben pas tevreden als jij er helemaal blij van wordt.
  • Je ontvangt de factuur zodra de kaarten gereed zijn om naar de drukker te gaan. Nadat de betaling is ontvangen stuur ik het ontwerp door naar de drukkerij.
  • Zodra de kaarten gereed zijn bij de drukker worden ze naar je toe gestuurd met PostNL. Hiervoor gelden de normale tarieven voor pakketpost van PostNL.
  • De drukkosten zijn afhankelijk van veel variabelen. Oplage, soort papier en afwerking, geheel afhankelijk van jouw wensen. Daarom ontvang je de tarieven voor het drukwerk vaak apart van de offerte voor het ontwerp.
  • Elke opdracht is uniek en heeft zijn eigen verhaal, daarom maak ik voor jou graag een offerte op maat.

Leuk om kennis te maken!

Nieuwsgierig naar wat Tallies Creation voor jou
kan betekenen? Laten we dan eens kennismaken.
Stuur me een bericht via het contactformulier
of mail naar chantal@talliescreation.nl